menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Aalten weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Aalten

Een kundige Payroll uit Aalten helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Aalten

U heeft een onderneming in Aalten. U heeft een kleine of middelgrote onderneming of bent net gestart met uw onderneming. De voortdurende veranderingen in de wet-en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht zijn voor u maar tijdrovend om bij te houden. Het risico dat u als ondernemer loopt bij ontslag van een medewerker, arbeidsongeschiktheid of ziekte van een medewerker zijn veel te groot geworden voor uw onderneming. Maar wees niet bang, u staat niet alleen als ondernemer met deze problemen. Een oplossing voor uw problemen kan een payroll bedrijf in Aalten zijn.

Een payrollbedrijf neemt het werkgeverschap van uw onderneming over, met alle bijbehorende administratieve en juridische verplichtingen. Het payrollbedrijf heeft uw medewerkers in dienst, maar die werken nog wel voor uw onderneming. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de personeels- en salarisadministratie, die nemen de payroll professionals van u over. De payroll partner draagt ook zorg voor het doorbetalen van het salaris ingeval van arbeidsongeschiktheid of ziek zijn van een werknemer. U kunt zich weer helemaal voor de volle honderd procent op uw bedrijf concentreren. Het werven van nieuwe medewerkers blijft u gewoon doen, neemt u mensen in dienst, dan kunt u deze onderbrengen bij de payroll partner.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Bij payrolling wordt vaak gedacht aan grote bedrijven. Het wegnemen van het eigen risico bij langdurig verzuim en ziekte is juist voor de kleine onderneming een verlichting. Ook voor freelancers en ZZP’ers is de inzet van een payroll constructie zeker de moeite waard. Zij werken dan in loondienst en hierdoor vallen ze automatisch onder de sociale verzekeringen. Via deze constructie stuurt u de facturen via de payroll organisatie en stelt u ook zelf uw uurtarieven. Geen zorgen meer, het debiteurenrisico behoort op dat moment tot het verleden.

223
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
1.351
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Aalten

Professionele payrollbedrijven uit Aalten

Als u in zee gaat met een payroll bedrijf, draagt u het juridisch werkgeverschap over aan het payroll bedrijf. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u alleen het recht houdt op uw personeel. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever ingezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap blijft bij u.

Zal er dan iets voor u als ondernemer wijzigen? Er verandert niets op de werkvloer. Uw personeelsleden blijven ook gewoon voor u werken en u bent ook nog gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt mensen aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, voert functioneringsgesprekken en ontslaat mensen. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert gedurende de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, biedt u vele voordelen. U draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor de risico’s en over het voeren personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook niet meer druk te maken. Betalen van zaken zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het salaris van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Heeft u hier wel oren naar en past dit ook bij uw onderneming? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u verschillende offertes in uw mail ontvangt van payroll bedrijven uit Aalten. Met payrolling wordt u als ondernemer ontzorgt en kunt u veel kosten besparen.

mac
mac
img

Ik ben Duco Luik, regiomanager in Aalten. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Aalten.

Payroll laat u sneller groeien

Werkt u in een sector waar veel mensen aan de slag zijn met een tijdelijk of flexibel contract? Dan kan payroll bijzonder gunstig voor u uitpakken. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een wisselende contractduur mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst moeten nemen, als u deze werknemer zelf in dienst heeft. In de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. Een medewerker mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze werknemer in vaste dienst moet nemen.

Een langer tijdelijk contract is zeker gunstig voor u, maar kan zeker ook positief uitpakken voor de werknemer. Bijvoorbeeld studenten hebben geen behoefte om een vast contract te tekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo belangrijk. U kunt zo middels een langere termijn werknemers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun volledige studietijd zeker van een bijbaan.

U blijft volledig de controle houden zodra u kiest voor payrolling, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en personeels- en salarisadministratie. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Aalten aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Aalten te zeggen hebben!

img

Jan-Dirk Appelhof

Razendsnelle communicatie, meer dan genoeg opties en meteen een degelijke Payroll gevonden! Ik ben normaliter niet zo’n fan van organisaties als Professionals Aalten maar na deze samenwerking ben ik aangenaam verrast! Bedankt mannen!

img

Jacoliene Biemans

Door Professionals Aalten heb ik snel een aantal geschikte payroll bedrijven doorgestuurd gekregen waar ik mee vooruit kan. Na het krijgen van de verschillende offertes heb ik twee bedrijven uitgenodigd om op gesprek te komen. De pitches waren goed in orde en ik denk dat de gekozen partij de juiste keuze is voor mij.

Professionals uit andere branches in Aalten

Let's Talk

Bij Professionals Aalten staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier